Energie behandeling met Astrum Stargate

 

Stargate Astrum Behandelingen

 

 

 Een Stargate is een sterrenpoort. Het gaat in dit geval om een speciale, houten constructie in de vorm van twee in elkaar vallende driehoeken met daarin 24 verzonken geometrische amuletten. Deze constructie ligt op de vloer en hierin zijn vierentwintig speciaal geprogrammeerde glazenkristallen bollen, op specifieke punten geplaatst. In het midden van deze driehoeken staat een stoel of behandeltafel, waar de cliënt plaats neemt en de behandeling wordt uitgevoerd.

Over het ontstaan van de Astrum Stargate

Via John Haan is door middel van boodschappen en clear wisdom diepgaande kennis voor de mensheid beschikbaar gekomen. Hij kreeg diepgaand inzicht in de heilige geometrie en er volgden gedetailleerde aanwijzingen om een “special trainer” te construeren die de Dominus Cervix producten op een bijzondere wijze energetisch programmeert. In deze Astrum Stargate worden handgemaakte glazenkristallen bollen gebruikt die energetisch zijn geladen met een zeer hoge energie. Deze geladen energie wordt in de bollen geplaatst door middel van een heilige geometrie. Deze energie verlaat de glazenkristallen niet meer.

Het doel van Astrum Stargate

Het doel van deze behandeling is een hoger bewustzijnsniveau te bereiken en zodoende de geest en het lichaam te verlichten. De celstructuur in het lichaam kan worden ondersteund en waar nodig verbeterd. De chakra’s kunnen worden gereinigd en het lichtlichaam geactiveerd. Er vindt synchronisatie van de hersenen plaats door middel van prikkels van buitenaf, die door de geometrische vormen worden gecreëerd. Deze kunnen ervoor zorgen dat deze vorm van energie in het lichamelijk systeem wordt verankerd. Dominus Cervix creëert een groot, krachtig lichtveld waarin alles oplost wat negatief resoneert. Dit lichtveld transformeert ook geopatische velden, negatieve stralingen, negatieve gedachten/gevoelens en identiteiten/entiteiten.

De Achterliggende Gedachte

Het is de bedoeling dat we ons weer bewust worden van onszelf en onze omgeving. Dat we weer weten wie we werkelijk zijn. Dat we feitelijk Lichtwezens zijn. Dat we allemaal uit dezelfde Bron komen en dus allen één zijn. Dat wij ons eigen leven creëren en dus ook zelf daarvoor de verantwoording dragen. En dat wij dus ook zelf de controle in handen hebben, zowel over ons lichaam als ons leven. Des te meer mensen zich weer gaan herinneren wie ze zijn, des te sneller kunnen we samen helpen om het Kosmisch denken en doen opnieuw te verspreiden en zo de wereld wat mooier te kleuren.

Levend bloed analyse voor en na Astrum Stargate behandeling

De Astrum Stargate brengt positieve veranderingen in vele levens en daarom heeft John Haan, de ontwikkelaar van de Stargate, een levend bloedanalyse laten doen door natuurgeneeskundig therapeute Marie-Pierre Smits-Vanhove om aan te tonen wat deze energie met onze bloedcellen doet. De levend bloedanalyse is, zoals de naam al aangeeft, een kwalitatieve analyse van levend bloed. Het bloed wordt op verschillende kwaliteitsaspecten beoordeeld. Gekeken wordt naar witte en rode bloedcellen en bloedplaatjes. De witte bloedcellen kunnen in deze analyse niet alleen op hun kwaliteit maar ook op hun activiteit beoordeeld worden. Ook kan er inzicht worden verkregen in de hoeveelheid afvalstoffen, de doorstroming en de stabiliteit van het bloed. Dit alles is mogelijk omdat het bloed direct na afname onder de microscoop bekeken wordt.

* Voor Astrum Stargate 

* Na Astrum Stargate

 

Hierboven is het bloedbeeld te zien van een 34 jarige vrouw. Dit laat een ongezonde toestand van het bloed zien. De rode bloedcellen plakken aan elkaar, het bloedplasma is erg stroperig, de witte bloedcellen zijn weinig actief en er zijn veel afvalstoffen. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

 • Een zuurgraad die uit balans is.
 • Een slechte kwaliteit van het celmembraan door verschillende tekorten en/of afvalstoffen.
 • Meer kleur in het gezicht door een betere doorstroom van energie
 • Onvoldoende elektrische lading door een laag energie niveau.

Je kunt een afspraak maken voor de mogelijkheden via contact.

 

Stargate Sessie + GDV (Gas Discharge Visualisation) meting Er zijn verschillende soorten behandelingen mogelijk in de Astrum Stargate. Er zijn korte en lange sessies in de Stargate waarbij er mogelijkheid is tot een uitgebreide begeleiding met een intakegesprek en meting van het energieveld. Een meting vind plaats door middel van een GDV instrument, Deze russische technologie werkt op basis van Kirlian technieken. Door middel van deze meting wordt de lichamelijke, emotionele en geestelijke balans in kaart gebracht. Er wordt gekeken naar de werking van de werking van de organen en de chakra's. Hierdoor krijgen we een compleet beeld van je gezondheid en bewustzijn op dat moment. Met deze informatie kan er extra aandacht gegeven worden aan de gebieden waar dat het meeste nodig is.

 

Sessie mogelijkheden:

Sessie 1:  Kortdurende sessie van 20 minuten in de Astrum Stargate met meting (totale duur 60 minuten. Er wordt uitleg gegeven over de meting zodat je inzicht krijgt in je mentale en emotionele groeimogelijkheden en de belemmerende conditioneringen. Daarna ervaart u zelf de Astrum Stargate. U bevindt zich tijdens dit proces in het midden van de Astrum Stargate met bijbehorende muziek.  Prijs € 75,- 

 

Sessie 2: Uitgebreide sessie in de Astrum Stargate met meting (totale duur 60 minuten)
Allereerst wodt er een meting verricht dmv de GDV en krijg je uitleg over de uitkomsten. Je ervaart een diepere en intensere sessie in de Astrum Stargate van totaal 60 minuten. De therapeut begeleid u in het proces en zorgt voor een optimaal effect en verstrekt u informatie hoe u uw zelfherstellend vermogen kunt activeren door middel van de aarde resonantie en lichaamreiniging. Prijs: € 99,-

 

Sessie 3: langdurige sessie in de Astrum Stargate zonder intake/meting (totale duur 60 minuten)
Deze uitgebreide sessie in de Stargate is zonder meting, maar met lange ervaring in de Stargate. Prijs: € 50,-

 

Sessie 4: 20 minuten sessie in de Astrum Stargate zonder meting totale duur 30 minuten. Prijs € 25,-

Losse meting GDV apparatuur en uitleg. Prijs€ 65,- (tijdsduur ongeveer 1 1/2 uur). 

 

De producten van Dominus Cervix zijn bij ons te verkrijgen. Neem contact op voor info of een afspraak.

 

INFO ENERGIE BEHANDELING

Goed eten,genoeg bewegen, de juiste vitamines, op tijd ontspannen: we doen er van alles aan om ons lekkerder en vitaler te voelen in ons doorgaans drukke bestaan. Maar soms is dat niet genoeg en zijn er andere factoren die invloed hebben op onze vitaliteit. Denk aan verontreinigde lucht, negatieve aardstralen, gemanipuleerd voedsel, negatieve denkpatronen, etc. Kristallen staan al eeuwenlang bekend om hun reinigende krachten en kunnen voor velerlei doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het in balans brengen van uw energiehuishouding of het ‘spiritueel’ reinigen van uw huis. Kristallen zijn voor u wellicht niet direct een voor de hand liggende oplossing, maar de werking ervan is verrassend effectief. Te meer omdat de Glazen kristallen bollen van Dominus Cervix zijn geënergetiseerd, ofwel geladen met een bijzonder krachtige, zuivere energie. Deze zuivere energie heft negatieve energie op en vult schone levensenergie aan, met als resultaat evenwicht en harmonie in uw leefomgeving. U gaat zich weer fitter en vitaler voelen en dat op een natuurlijke manier.

Dominus Cervix betekent letterlijk kracht, en staat voor een hoge vorm van energie. Deze energie heeft de kracht om te reinigen, te helen en zodoende te groeien. Op een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Deze energie is zo krachtig dat ze doorwerkt tot in onze (licht)cellen, omdat ze zorgt dat deze op een hogere resonantie gaan trillen. Met als gevolg een verbeterde celstructuur.

Bij aanraking van een Dominus Cervix product wordt binnen enkele seconden een groot, krachtig, zuiverend lichtveld gecreëerd, waarin alles oplost en transformeert wat negatief resoneert. Denk aan geopatische velden zoals negatieve aardstralen en wateraders, negatieve stralingen, negatieve gedachten en negatieve gevoelens. De energie van Dominus Cervix heeft daarop een sterk zuiverende en helende werking.

De Dominus Cervix energie is overgebracht in een aantal producten voor in en om uw huis en uw lichaam. De bekendste producten zijn de Dominus Cervix kristallen bollen, de orbs. Deze zijn in verschillende groottes verkrijgbaar; hoe groter, hoe krachtiger de energie. Ook bestaan er Dominus Cervix sieraden zoals halskettingen en oorbellen die u direct op het lichaam kunt dragen.(ter plaatse te verkrijgen/bestellen)

 

Dominus Cervix Producten worden gebruikt bij

 • Het reduceren van geopatische belasting (denk aan negatieve effecten van aardstralen, wateraders en aardbreuklijnen)
 • Het neutraliseren van negatieve energie
 • Het spiritueel reinigen van huizen en gebouwen
 • Het ontkrachten van negatieve gevoelens en gedachten
 • Het wegnemen van onrust, depressies en slapeloosheid
 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei
 • Het openstellen naar een hoger bewustzijn

 

De kristal glazen producten van Dominus Cervix worden met de hand gemaakt in Tsjechië. Dit land staat bekend om het beste glas ter wereld, en daarmee heeft de samenstelling van het Dominus Cervix glas de hoogste kwaliteit. Dominus Cervix producten bevatten namelijk 0% lood en zijn ongekend helder van structuur. Omdat Dominus Cervix producten geen lood bevatten, zal de energie in deze producten 100% worden opgenomen door de structuur van het glas, en daarna 100% worden verspreid. Om helderheid in glas te verkrijgen wordt veelal lood toegevoegd, een metaal dat de eigenschap heeft energiestraling juist tegen te gaan en te verstoren. Dominus Cervix staat garant voor de hoogste kwaliteit glas zonder lood. Dominus Cervix noemt haar producten kristal glazen bollen, omdat het glas zo zuiver is en er een toevoeging in zit van kristallen.

 

Opinies en ervaringen over Dominus Cervix

Hieronder vindt u enkele ervaringen van onze klanten met de producten van Dominus Cervix en hoe dit hun leven heeft verrijkt.

 

De Dominus Cervix bollen verspreiden een hele fijne, beschermende energie, die maakt dat ik mij overal veilig voel. Vooral GSM-straling buitenshuis was een probleem. Nu hang ik de kleinste bal om mijn hals of steek hem in mijn broekzak, voordat ik het huis verlaat. Aangezien ik vrijwel direct voelde wanneer ik in een stralingsveld terecht kwam, merk ik nu ook direct het verschil: er is rust, totale neutraliteit in het veld om mij heen. Een wereld van verschil! De “overlast van de buren” in mijn flat is door een grote bol 15cm gereduceerd tot nul. Hadden we eerst noodgedwongen ook alle wireless apparatuur afgezworen, nu kunnen we zonder gevaar voor straling modern communiceren in huis als wij dat willen. Gedreven door nieuwsgierigheid over de werking van de bollen, liet ik tests uitvoeren door een elektro-acupuncturist en een kinesioloog. We stonden versteld van de positieve uitkomst, de bollen bieden inderdaad de maximale bescherming. Voor dit gevoel van veiligheid en bewegingsvrijheid heb ik het geld voor de bollen graag over gehad en zou ze iedereen van harte willen aanbevelen.

 

Zodra ik in de Asrtum Stargate op een stoel zat voelde ik om mijn onderbenen iets stromen. Ik voelde me duidelijk verbonden met de vloer door mijn voeten. Vervolgens begon mijn bovenlichaam een beetje heen en weer te wiegen, lekker in een cadans. Ik verloor elk gevoel van tijd. Ik kreeg het gevoel dat op mijn hoofd een soort hele grote horen zat en dat ik daarmee een gat / verbinding naar het universum boorde. Op enig moment kreeg ik een beeld/ gevoel alsof ik me als een slang uit mijn oude vel aan het wurmen was, tijdens dat wiegen. Al die tijd voelde ik me heel ontspannen en tevreden, hoewel ik ook af en toe een soort oersnik zou willen slaken, maar ik had geen idee waarom/waarover. Ik was heel ver weg en het kostte me toen mijn tijd in de driehoek om was heel veel moeite om weer een beetje wakker en alert te worden.Ik heb zoveel fijne ervaringen door de kristallen bollen, alles lijkt verfijnd, kleuren, geuren geluid etc erg mooi. Ik/ wij komen absoluut weer terug voor een Astrum Stargate sessie

 

Ik had al eerder willen mailen over “na de Dominus Cervix glazen kristallen bollen”. Mijn zus is in totale ontspanning gevallen. Ze was nog wel bij mij maar een latertje werd het niet. Mijn vriendin wou gelijk naar huis en die vertelde mij woensdagavond dat ze van alles intenser waarneemt, zoals bijv. kleuren. Ze schildert en gisteren was ze er weer mee in de weer en neemt alles dus intenser waar, ook geur. En bij mij is het toiletbezoek zeer frequent geïntensiveerd; ik voel me energieker, maar was vooral de 1e week behoorlijk moe. Daarbij vond de fysiotherapeut dat mijn rug bijzonder snel was hersteld. Hij zei dat er mensen wel 10 weken konden rondlopen na zo’n spit. Nou gelukkig niet! Al blijft het vooralsnog wel een gevoelige plek

 

Tijdens de healing: 40 minuten leken slechts 15 minuten. Direct na de healing: moe, hoofdpijn, de wereld om je heen ervaren alsof je in een film zit De dagen erna: veel gevoeliger (heb diverse malen echt (aan)gevoeld wat een ander voelt alsof het mijn eigen gevoel was) Iemand vertelde mij over een afwijking in haar evenwichtsorgaan en ik werd me toch duizelig en op dat moment vertelde ze dat ze daar erg duizelig van werd, mijn vriendin zat niet zo lekker en op het moment dat zij aan het vertellen was en een traantje wegpikte zat ik mee te huilen (niet door het verhaal maar puur omdat ik haar voelde. Wil zeker nog meer healingen ervaren om te kijken wat het nu precies doet en jullie meer daarover te kunnen vertellen. Dus als jullie nog een keer een dag organiseren ben ik er graag bij

 

Allereerst nogmaals hartelijk dank voor jullie enthousiasme en hartelijke ontvangst. We hadden beide een goed gevoel tijdens de sessie. Effecten op latere termijn zijn er bij ons niet geweest. Voor mij is het vooral een goede hulp om snel in een diepe meditatie te komen. Wij overwegen wel om één of meer kristallen aan te schaffen van Dominus Cervix Nogmaals dank en tot gauw

 

Ik heb 2 keer een healing in de Life Connection mogen ontvangen. De eerste keer heb ik niet bewust iets gevoeld tijdens de healing. De tweede keer heb ik behoorlijke last van mijn nek gehad. Beide keren heb ik de dagen erna ontzettend veel energie gehad. Ik ben vooral bezig geweest met opruimen. De tuin, kasten, op het werk ook kasten, netwerkschijven, papieren etc. Ik ben ook ‘s nachts van binnen aan het opruimen geweest. Veel gedroomd maar niet kunnen opschrijven. Ik schrijf al jarenlang mijn dromen op maar nu waren ze wel duidelijk maar meteen bij het ontwaken verdwenen

 

Ik heb de Dominus Cervix hanger elke dag om behalve ‘s nachts. Het is me wel opgevallen dat mijn katten er op reageren. Normaal komen ze al vaak lekker op schoot liggen maar nu slaan ze geen mogelijkheid meer over. Dat is echt opvallend. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor dat wat ik niet zo goed onder woorden kan brengen. Er is iets toegevoegd aan mijn zijn en daar ben ik heel blij mee. Ik hoop dat ik het vast kan houden

 

Ik gebruik de bol wel bij mijn meditaties, daar heeft het als effect dat ik snel en diep in meditatieve toestand raak. Binnen no-time verlies ik al mijn zintuiglijke functies, het lichaamscontact en wordt mijn geest ontzettend helder. Ik heb niet vernomen dat ik hierdoor meer of andere ingevingen krijg. De energie voel ik als een soort van zwakstroompje door mijn lichaam stromen. Als eerste de handen dan de armen en dan verder. Na de meditaties met de bol voel ik me verkwikt en erg energiek. Heerlijk dus

 

Ik ben op de stoel gaan zitten die in het driehoek was geplaatst. Ik had de keus gemaakt om tijdens de sessie naar muziek te luisteren. Ik sloot mijn ogen, en terwijl ik naar het Engelen gezang zat te luisteren begon mijn hart opeens wat harder te kloppen. Even later zag ik wat donkergrijze wolken onder mij, eerst stil en toen in een trage beweging vooruit. Het gaf mij het gevoel net als ik in een vliegtuig zat en ontspannen naar buiten uit het raampje keek. Even later veranderde die wolken in een zwart veld. Als of je in de ruimte zweefde waar het stil en vredig was, met voor mij wat wolken die de kleur hadden van de van de bol die mij zo`n warm gevoel gaf. Toen merkte ik eigenlijk ook dat de muziek er niet meer was, alleen maar een oase van stilte. Waar en wat was ik eigenlijk? Voelde mij zwevend zonder enkele vorm van een aantrekkingskracht die ik op aarde gewend was. Het gevoel dat je een energie bron [laat ik het maar zeggen] was is erg herkenbaar van de momenten van mijn BDE`s. Alleen speelde dit zich af in het kosmos. Ineens begon het beeld vaart te krijgen, was het dat de donker blauwe/paarse wolken op mij af kwamen. Of was ik aan het reizen naar het punt? Vanuit het niets scheen een zon op mij, zelfs de warmte voelde ik op mijn voorhoofd. Even dacht ik of één of andere lamp boven mijn hoofd werd aangezet. Ik opende heel stiekem mijn ogen. Niks van alles was waar! Ik keek gewoon tegen een raam waar de zon niet naar binnen scheen, of dat er een lamp boven mij aan ging. Ik sloot mijn ogen weer en in fractie van een seconde hervatte ik mijn ruimte reis weer. Hetzelfde beeld als voordien, door de zwarte ruimte, de donker blauwe/paarse wolken maar nu met wat geel er door heen en de zon die zich regel matig liet zien. Ik genoot van dit geheel, de rust,zachtheid kortom voelde ik mij in mijn element. Uitwerking: Op weg naar huis was het net als in Indonesië niet mogelijk gedachten te openen, laat staan de negatieve gedachten. Levens vreugde en energie hadden hier plaats genomen. Drie dagen later: Nog steeds een innerlijke rust en energie. Momenten dat ik van te voren al weet wat een ander aan mij gaat vragen. Als ik denk wanneer diegene mij eens benaderd, dan de telefoon rinkelt en ik die persoon aan de lijn hebt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb