Heling met mesa

Voorafgaand aan een heling zal vaak eerst een hucha cleansing worden gegeven waarbij de zware energie wordt verwijderd en lichte energie wordt ingebracht. 

 

Daarna wordt gewerkt met de stenen uit de mesa. De stenen bevatten specifieke energieën. Een aantal stenen zijn verbonden met de stenen van Don Alejandro en van zijn voorouders. Zwaarte wordt verwijderd, hoge energieën ingebracht, balans wordt gecreëerd tussen mannelijk, vrouwelijk, heling vind plaats. 

 

Tijdens de heling zal ik mij af blijven stemmen op de energieën. De stenen weten precies waar gewerkt dient te worden.

Eveneens is het mogelijk dat zielsdelen worden teruggebracht, deze delen splitsen zich vaak af door ervaringen in het leven, denk aan traumas, pijnlijke momenten.

 

Het inka werk heeft vooral te maken met wat jij persoonlijk ervaart. Na de vele ervaringen van mensen na het werk met Inka energie blijf ik verwonderd van de resultaten.

 

Ik leg de brug tussen de energieën, waardoor de energieën op uitnodiging met veel liefde, zachtheid en bescheidenheid aan het werk gaan.

 

Ik ben dankbaar naar Don Alejandro en Linda, de leerlingen van Inka Medicina, voor alle leringen die ik heb mogen ontvangen. Uiteraard blijf ik in ontwikkeling en hoop nog lang te mogen leren...

 

De kosten voor een heling bedraagt € 75,-