Wie zijn wij...

Wij bieden onze diensten aan in Groningen en Harkema.

Mijn naam is Frank Laros

Ik heb de afgelopen tientallen jaren vele wegen onderzocht op het ont-wikkelingspad.

Door reflectie en vooral in het energetisch werk en zelf onderzoek is mijn eigen wijsheid toegenomen. Ik ben van mening dat werkelijke kennis, voor jou, je opdoet uit het zelf ervaren, empirische wetenschap.

Ik werk al enige tijd samen met Sarin, vanuit mijn weten kan Sarin de energieën zien. Dit maakt het werken erg makkelijk en effectief.

Eveneens heb een opleiding psychosynthese-counsellor gevolgd, waardoor ik veel inzicht heb gekregen in mijn eigen persoonlijkheid en mijn deel persoonlijkheden. Van hieruit is ook een vertrouwen in mijn innerlijk weten ontstaan waardoor ik datgene aan jou aan kan reiken wat belangrijk is op dat moment. Door te vertrouwen wat je voelt en ervaart vanuit wie je in werkelijkheid bent, geeft inzicht. 

 

Verdieping gaat door zolang je hier op deze aarde rondloopt, we blijven ervaren. Evaren en ont-dekken van ons oneindig potentieel is waar het omgaat volgens mij. Alles zit in ons....

De afgelopen jaren heb ik diverse meditatie trainingen gecoördineerd, workshops begeleid en individuele sessies gegeven.  Enige jaren begeleid ik met plezier mensen die de Stargate willen ervaren. Sommigen ervaren een gevoel van thuiskomen.  Ik blijf van mening dat we alles al in onszelf aanwezig hebben,. Gebruik maken van middelen buiten onszelf is prima, toch zit alles in onszelf. Je hebt een innerlijke Bronbewustzijn, hierop aangesloten ontsluit een oneinige Bron van informatie....

 

Ik ben sedert 2010 op het Inca pad beland wat me een diepe verbinding geeft met de aarde en de natuur. Het dagelijks bezig zijn met verwijderen van zware energie en te vullen met lichte licht energie zorgt voor balans in mijn leven.

Hierdoor is mijn ervaring in het moment te leven sterk. Door het waarnemen van de natuur  en omgeving, voel ik meer en worden mijn gedachten, als vanzelf, rustig. Ik volg de zuivere trainingen die de Inca's aanbieden. Het land Peru voelt voor mij als  een thuisland en ervaar een diepe verbinding met het land, de mensen en de natuur.

Sedert 2013 erken ik Don Alejandro Apaza Machacca als leermeester, die ik ervaar als een zuiver, krachtig, bescheiden man met veel humor. De 3-jarige opleiding tot pampemesayok heb ik gevolgt bij Inka Medicina. Op dit moment volg ik nog steeds de masterclass van Don Alejandro.


Ik bewandel het Incapad en vind dat de Incas een alomvattende kosmologie toepast waardoor er een diep inzicht ontstaat in je eigen bestaan binnen deze werkelijkheid. Eveneens hoe deze werkelijkheid, vanuit hun visie, is opgebouwd en hoe we deze kunnen beïnvloeden, creëren van je eigen werkelijkheid.
Door de het werken met de Inca kosmologie en de natuurelementen merk ik dat er een enorme bron aan informatie beschikbaar is die ik integreer en deze informatie deel uit maakt van de activiteiten die ik onderneem.Diep respect voor de Inka sjamanen waarmee ik werk, dankbaar aan hen voor het vele werk zij verrichten en dat zij hun wijsheid bij ons brengen...

 

Tevens heb ik de trainingen van Healing Arts , liquid light frequencies, gevolgd bij Joanne van Wijgerden waardoor er snel inzicht kan worden gegeven op gebieden waar je wat meer duidelijkheid zou willen. Door Joanne, en Elaine en alle betrokkenen heb ik vooral mijn multi-dimensionale velden mogen leren kennen. Dankbaar ben ik aan Joanne, Elaine en hun hun team voor het ongelofelijke werk dat zij doen...
Dit kan een ervaring zijn in dit leven, een vorig leven maar ook een toekomstig of buitenaards leven.

 

In mijn pad ben ik in contact gekomen met de hogere energieën, mijn multi-dimensionale zelven. Heb me lang niet thuis gevoeld op deze aarde. Door het Inca sjamanisme is hier meer balans in gekomen en geniet ik elke dag van het leven in deze menselijke ervaring deel uitmakend van dit prachtige bewustzijn: Pachamama, moeder aarde...
Deel uitmaken van deze oneindige bron...

 

Ik werk met klanken en geluiden. Hierdoor worden mensen aangeraakt waardoor weer stukjes die sluimerend zijn, worden geactiveerd.
Eveneens geef ik regelmatig klank,ontspannings, geluid activatie concerten, waarbij ik werk met kristallen klankschalen, mooie bijzondere instrumenten en mijn stem. Door deze combinatie kan het bewustzijn worden geheeld en/of geactiveerd.

 

Een ieder heeft een eigen innerlijke leraar en ik help je graag om deze verbinding te bekrachtigen en vertrouwen te krijgen in wie je bent. Ieder persoon is uniek
Het zelf genezend vermogen wordt directer aangeraakt in de 'healingen (ben van mening dat een ieder zichzelf kan helen in contact met zijn/haar eigen ziel) . Hierdoor krijg je ook zicht op je eigen zielepad.

 

Door de on-ontkoombare ont-wikkeling in deze tijd worden onze oneindige potenties meer voel en zichtbaar, een fantastisch proces...

 

mijn naam is Sarin en vanaf kinds af aan neem ik energieën waar, en kan ik mensen intuïtief aanvoelen/lezen.

Als energetisch therapeut begeleid ik mensen door middel van healingen en coaching. deze sessies verschillen per persoon afgestemd op wat nodig is. Ik maak soms gebruik van klanken zoals stem/drum.

Inmiddels heb ik gemerkt dat Inka sjamanisme goed past bij mijn intuitive zijn en heb ik dit pad betreden en maak dankbaar gebruik van de tools en inzichten die ik daaruit ontvang.

Deze kennis ontvang ik van Don Alejandro en Frank.

Onder andere geef ik heling met de chumpi stenen, deze bijzondere stenen worden geplaatst op de client opde plekken die wij kennen als chakrapunten (nawis).

Hierbij wordt via mij de energie passende bij de stenen op de punten via mij binnengehaald, zodat de energie mag helen wat nodig is. Tijdens de heling ontvang ik informatie voor de client.

Deze heling is rustig en krachtig van uitwerking.

Wanneer ik samenwerk met Frank is dit krachtig omdat we moeiteloos ingetuned zijn op elkaar.

 

warme groet

Sarin Lee

 

Voor meer info stuur een bericht aan f.laros@hotmail.com

Maak een Gratis Website met JouwWeb