Heling met chumpi stenen

De chumpi stenen zijn ontwikkelt door Don Santos, de vader van Don Alejandro, pampemesayok die vele altemesajoks en pampemesayoks heeft ingewijd. Op een dag vond Don Santos en steen met 1 punt. Enige tijd later vond hij een steen met 2 punten. Don Santos heeft gemediteerd met deze stenen en werd hem duidelijk hoe hij deze kon gebruiken.

 

Voorafgaand aan een chumpi heling zal vaak eerst een hucha cleansing worden gegeven waarbij de zware energie wordt verwijderd en lichte energie wordt ingebracht. 

 

Daarna wordt gewerkt met de chumpi stenen. De stenen bevatten specifieke energieën. De stenen worden op de verschillende chakras geplaatst waarbij de stenen worden verbonden met specifieke energieën.

Tijdens de heling zal Sarin of ik, ons af blijven stemmen op de energieën. De stenen weten precies waar gewerkt dient te worden

 

Het inka werk heeft vooral te maken met wat jij persoonlijk ervaart. Na de vele ervaringen van mensen na het werk met Inka energie blijf ik verwonderd van de resultaten.

 

Sarin of ik leggen de brug tussen de energieën, waardoor de energieën op uitnodiging met veel liefde, zachtheid en bescheidenheid aan het werk gaan.

 

Ik ben dankbaar naar Don Alejandro en Linda, de leerlingen van Inka Medicina, voor alle leringen die ik heb mogen ontvangen. Uiteraard blijf ik in ontwikkeling en hoop nog lang te mogen leren...

 

De kosten voor een chumpi heling bedraagt € 75,-