Inka sjamanisme

De Q'eros

De Q'eros is een authentieke Inca bevolking. Zij hebben zich tijdensde spaanse overkeersing in Peru zich teruggetrokken in de bergen op 4500 m hoogte, waar de spanjaarden hen niet konden vinden. De authentieke kennis is mondeling overgedragen van generatie op generatie.

De Q'eros hadden een visioen gehad dat zodra de sneeuw van de bergtoppen zou smelten ze contact zouden gaan maken met de rest van de wereld, omdat de tijd van Pachakuti zich zou aandienen. Dit houd in dat de wereld zal veranderen naar een meer vreedzame samenleving met respect voor de natuur en dat de mensen meer contact hebben met de energieen in de natuur.

 

Mijn persoonlijke ervaring na het werken met verschillende inca structuren is dat Don Alejandro samen met zijn organisator Linda de authentieke zuivere kennis overbrengt voor een ieder die zich committeert aan het authentieke pre incapad.

 

 

Paqo's

De paqo's zijn de wijze mannen en vrouwen van het Q'ueros volk. Zij reizen inmiddels de wereld af om hun wijsheid met ons te delen. Zij hebben ons inmiddels de Hatun Karay (de grote inwijdingen), Nusta Karpay (de vrouwelijke inwijdingen),  en in het jaar 2012 deelden ze voor het eerst met ons de Mosoq Karpay (jaarlijkse vernieuwing van de Hatun Karpay, wanneer je de 3  inwijdingen hebt ontvangen). Deze energietransmissies brengen ons dichter bij onszelf. Zorgen dat we op een liefdevolle manier op ons levenspad komen.

De inwijdingen worden aan ons doorgegeven met de intentie om ze ook weer door te geven aan anderen, zodat steeds meer mensen kennis kunnen maken met de Inca traditie en hun liefdevolle manier van met Moeder Aarde omgaan.

 

Op mijn pad kwam ik Don Alejandro Apaza Machacca tegen. Zijn zus Donna Maria is alom bekend en een altomesayok.

Don Alejandro onderscheid zich door zijn zuiverheid, eenvoud en bescheidenheid. Wanneer hij aan het werk is is het een meester in het werk. De ceremonies ervaar ik als luchtig met veel lachen en plezier.

Don Alejandro vergezeld door een andere paqo komen met regelmaat naar Harkema. Iedere keer is het een feest deze prachtige mensen, waar ik een diep respect voor heb en een diepe verbinding voel te ontvangen....

 

Ook dit najaar oktober/november/december  2019 komt Don Alejandro met zijn krachtige zoon Don Raoul Antonio Apaza naar Nederland en zullen op verschillende plaatsen hun werk verrichten door het geven van teachings in de school Inka Medicina, inwijdingen, healingen ,workshops en het maken van krachtige despachos.

 

Mijn persoonlijke ervaring, iedere keer sta ik versteld wat er gebeurd bij mensen tijdens en na een heling, inwijding of ceremonie, zoals een despacho ceremonie. De eenvoud van het werken met de krachtige natuurlijke verbindingen zijn ontroerend voor mij...

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb