Mesa training

 

‘Mesa’ betekent tafel en is jouw medicijnbundel. In de mesa komen stenen, die jouw krachtstenen gaan worden: ‘kuyas’. Je Mesa bestaat straks uit 12 stenen. Stenen uit de natuur, uit de bergen, bij het water (alle stenen hier in de buurt vind je ‘bij’ het water). Stenen van Pachamama, Moeder Aarde. De stenen hoef je niet te zoeken je komt ze vanzelf tegen is mijn ervaring.

Stenen zijn een bron van informatie, stenen leven en hebben een ziel. Met een Mesa mediteer je, wissel je informatie uit, en gebruik je voor je reiniging en zegening. Een Mesa verbind je met de natuur, de diepe wijsheid van Pachamama en de universele energie. Voel je je aangeroepen tot het volgen van het regenboogpad, het pad van de Inca’s voor reiniging, heling, zegening en verlossing dan begint het met het samenstellen van je Mesa. Je Mesa neem je mee bij alle ceremoniën, inwijdingen, healingen en wat zoal meer op je pad komt.

Weet je nog niet of je het pad wil volgen? Een Mesa is een krachtvoorwerp en kan je heel dienstbaar zijn door je rust te geven, kracht, bescherming en bijvoorbeeld troost. Ik leg mijn Mesa altijd dichtbij wanneer ik slapen ga. Soms voel je onrust, zijn er emoties, gedachten of voel je je fysiek niet helemaal lekker, je kunt de Mesa op de plek leggen waar het onrustig voelt en vraag je of de stenen je helpen om in slaap. Uit ervaring is het heilzaam voor mij.

Tijdens de mesatraining ontvang je de informatie over het creëren van je eigen Mesa. We mediteren met de Mesa waarbij je wordt begeleid. In de middag maken we gezamenlijk een waterdespacho voor de Mesa’s en de nieuwe Mesadragers! Deze despacho offeren we aan het natuurlijk water in de buurt.

We werken met de khujas in de chakana legging

Er wordt uitleg gegeven over de 3 werelden en de posities van de stenen.

Eveneens is het belangrijk dat je de de stenen reinigt en voed.

De training wordt afgesloten met een despacho ceremonie

 

NB: Voor het deelnemen aan de 3-jarige training  tot Pampemesajok is deze Mesatraining een voorwaarde.

 

Bijdrage € 95,-

Gelijktijdig boeken van mesa training en inca kalpa meditatie is het bedrag € 125,- ipv € 130,-

Deze training kan worden gevolgd volgens de agenda of op verzoek

Munay

 

Voor info: f.laros@hotmail.com of 06 - 3317 9669