Bezoek paqos najaar 2018 in Harkema

 

Geweldig dat ik de mogelijkheid mag ontvangen dat Don Alejandro Apaza Machacca en zijn zoon Don Raoul Antonio Apaza op maandag 15 oktober en dinsdag 16 oktober 2018  een bezoek brengen aan Harkema (Friesland) tijdens hun najaarsbezoek.

Paqos Don Alejandro Apaza Machacca en zijn zoon Don Raoul Antonio Apaza.
Vader en zoon komen uit een familie gezegend met Paqos, en zij werken op het level van de Pampamesayok, als Hoeder van Pachamama.
Vanuit hun hart delen zij met ons, de Munay,  en brengen hun eeuwenoude wijsheid over.
Kom proeven en ontvangen en deel het dan weer door!

 

 

Paqos Don Alejandro Apaza Machacca en zijn zoon Don Raoul Antonio Apaza .


Vader en zoon komen uit een familie gezegend met Paqos, en zij werken op het level van de Pampamesayok, als Hoeder van Pachamama.
Vanuit hun hart delen zij met ons, de Munay,  en brengen hun eeuwenoude wijsheid over.
Kom proeven en ontvangen en deel het dan weer door!

Beide Inca Paqo's zijn een pampemesajok, paqo's die direct werken met de energieën, als hoeder van Pachamama, moeder aarde.

Don Alejandro Apaza Machacca is en krachtige heler die op een liefdevolle wijze de oude kennis doorgegeven van generatie op generatie aan ons westerse mensen over weet te brengen. Naast het werk als paqo betekent hij veel voor de Quero gemeenschap, staat bekend om het hoge aantal inwijdingen die hij heeft ontvangen en hij zingt graag de inca-liederen.

maandag 15 oktober 2018 despacho ceremonie in Groningen

Een despacho ceremonie is een laagdrempelige wijze om kennis te maken met het Inka paqo pad.

Despacho’s zijn kleine offer-mandala’s die de Paqo’s maken voor Moeder Aarde. De despacho’s kunnen diverse thema’s bevatten, zoals heling van de aarde, heling van een persoon, ondersteuning van een bepaalde inwijding. Despacho’s worden veelal gemaakt van bloemen, zaden, lama-vet, zoetigheid, alles wat Moeder Aarde “lekker” vindt. Elk object heeft zijn eigen betekenis. In een zeer liefdevol en stil ritueel stellen Don Alejandro en Don Raul de despacho samen. Daarbij geven zij aan elk object hun intentie mee. Zij blazen hun energie en hun intenties in de objecten. Welke objecten zij gebruiken en de vorm van de despacho hangt af van het thema van de despacho. Coca-bladeren vormen een vast onderdeel van de despacho. Dit wordt de Kintu genoemd. Elke deelnemer aan het ritueel ontvangt op een gegeven moment een Kintu, waarin hij/zij zijn/haar intenties voor zichzelf, voor familie, vrienden en voor Moeder Aarde mag inblazen.

Volgens de paqo kennis bestaat alles uit lichte, lichtenergie. Door ons mens zijn worden door invloeden van onze omgeving, onze gedachten over ons zelf en over anderen de energie zwaar waardoor mentale en fysieke ongemakken kunnen ontstaan, deze energie wordt verwijderd door het maken en bijwonen van een despacho ceremonie.

Vervolgens worden de Kintu’s  ook in de despacho gebracht.  Als de paqo's tevreden zijn over de despacho, wordt de despacho gezegend. Iedereen geeft via zijn handen zijn liefdevolle energie aan de despacho. Vervolgens wordt de despacho ingepakt en met het bundeltje reinigt de paqo's het energieveld van iedere deelnemer, waarna de despacho geofferd wordt aan Moeder Aarde door middel van een vuurceromie. Het vuur transformeert ieders intenties. Nadat het vuur is uitgebrand ontvangt iedere deelnemer van de paqo's een blessing. Via je kruinchakra blaast hij nieuwe energie in jouw systeem en spreekt hierbij jouw ziel aan om te zijn Wie je in wezen bent.

Plaats: Groningen

Locatie: Edanz, van Oldenbarneveld laan 6, Groningen

Tijd: 19.30 - 22.30 uur

Kosten: 35,- (deze komen volledig ten goede van de paqos)

maandag 15 en dinsdag 16 oktober 2018 Persoonlijke healing

Een Heling van Don Alejandro of van Don Raoul is voor iedereen en persoonlijk Zij zullen je  vragen waarom je in hun Sacred Space komt en waar zij je mee kan helpen.
Tijdens dit gesprek zullen zij ook jouw energie lezen en dit delen.
Soms komt dit overeen met jouw hulpvraag, en soms niet.
Wanneer je met vertrouwen in je Hart komt en je openstelt voor hun krachtige werk zul je de energie hiervan ervaren.
Aan het eind van de Heling krijg je een advies.
* Verwijderen Hucha, zware energie, entiteiten
* Verbinden met Pachamama, Apus, Nustas, Mama Cocha,wat er nodig is.
* Zielsdeel terughalen
* Nieuwe Energie ophalen
* Trauma Helen
* Bij Mediumschap je verbinden met de Spirit die bij je is gekomen.

Na een Heling is het belangrijk dat je de rest van de dag of avond rust neemt en zoveel mogelijk in stilte bent om alle energien goed te laten doorwerken in jou.

De Persoonlijke healing wordt gegeven door Don Alejandro of Don Raoul Duur is ongeveer 1 uur en 15 min

 

maandag 15 of dinsdag 16 oktober 2018 Inwijding

 

Een Inwijding van de 3 Grote Inwijdingen, de Hatun Karpay zullen je helpen op je pad.
Door ze alle 3 te ontvangen, met tussenpozes van circa 6 maanden Transformeer je. 
Belangrijk is dat je besft dat je dan een Authentiek Inca Pad loopt, en ben je verantwoordelijk om dit te practiseren.
Alleen Inwijdingen ontvangen is niet genoeg, op geen enkel Pad of Studie.
Mediteer, Maak een Mesa volgens de Inca Traditie,
Ontvang Helingen wanneer je merkt dat je nog met bv oud verdriet, verwonding ( trauma) of ziekte loopt.
Volg training om Zuiver en in Liefde jouw Pad te vervolgen. En laat je begeleiden door de Paqos, de Meesters van de Levende Energie.
Dit vraagt Commitment!

Heb je de Hatun Karpay helemaal ontvangen dan kun je jaarlijks doorgaan met de Mosoq Karpay.
Je blijft jouw energie vernieuwen en je Lichtlichaam ( Regenboog)   zal zich dan ontwikkelen.

Munay Karpay De Liefde in jouw Hart
Yachay Karpay De Kracht van jouw Intuitief Weten
Llamkay Karpay Het Werken van jouw Geest

In Qeros zal degene die een Inwijding heeft ontvangen gedurende 2 a 3 dagen in Stilte verblijven, zich helemaal terugtrekken en slapen in een apart huisje.
Gedurende deze dagen zal er veel worden gemediteerd met de Mesa, om alle krachten goed door te laten werken.
Bewustzijn en Respect voor de ontvangen Karpay. In onze hectische wereld is dat haast ondenkbaar, maar ik wil jullie vragen om als je een Inwijding ontvangen hebt zo veel mogelijk jezelf de tijd te geven ( indien mogelijk) om alleen en in stilte te zijn, te mediteren en jou en je mesa te verbinden met de
energie van de Karpay. Duur is ongeveer 2 uur en 15 min

Per sessie ontvang je één inwijding. Doorgaans ben je na een tussenpoos van enkele maanden 'klaar' voor het ontvangen van de volgende inwijding. E.e.a. kun je vragen aan Don Alejandro of Don Raoul. Zij zijn in staat te zien wat je aankunt. Beiden geven een individuele inwijding.

Duur van een inwijding is ongeveer 2 uur en 15 min.

Maak een Gratis Website met JouwWeb